F.A.Q.

De meest gestelde vragen.

Ik wil een bestelling plaatsen en ...

Ik ben particulier

Wij werken enkel met de beste ingrediënten voor onze kaarsen en de was die gebruikt wordt is bijna 100% soya was. Dit om een optimale geurverspreiding te hebben en optimale brandduur met respect voor de natuur.

Aangezien het om een gepersonaliseerd product gaat duurt de verzending iets langer dan een regulier product. Wij doen echter ons best om zo snel mogelijk jouw gepersonaliseerd product te maken. Momenteel ligt onze leveringstermijn binnen de 1-3 werkdagen. De leveringsdag kan je zien op de homepagina of in je winkelmandje.

Ja, standaard kan je kiezen uit onze ontwerpen maar je kan ook zelf je eigen ontwerp uploaden via custom upload your design.

Ja, eens je jouw product ontworpen hebt krijg je de optie om een geschenkverpakking toe te voegen.

Ik ben professioneel

Ja, gezien de grotere volumes zijn er als B2B klant aparte tarieven, contacteer ons en we bezorgen jou meer informatie en onze tarieven of neem een kijkje op volgende pagina.

Ik heb een bestelling geplaatst maar ...

Zolang jouw product nog niet gemaakt is, is dit geen probleem. Via jouw account kan je de status van jouw product zien en indien de product nog niet geproduceerd is kan je klikken op “Pas uw design aan”. 

Aangezien wij met gepersonaliseerde producten werken is retour niet mogelijk. Indien er echter iets mis zou zijn met jouw bestelling willen we dat je ons zeker contacteert op support@makeyourownspirit.com. We zoeken dan met veel plezier naar een oplossing om er voor te zorgen dat je zo snel mogelijk beholpen bent. Jouw tevredenheid is voor ons van essentieel belang. We doen dan ook ons uiterste best om jou de perfecte service te kunnen leveren.

Zeker en vast! Jouw product komt terecht bij de gelukkige als een mooi cadeautje

Neen! Alle administratie verloopt via mail! Je hoeft je dus verder geen zorgen te maken

Via jouw account op onze website kan je de bestelling en het leveringsadres aanpassen zolang de bestelling nog niet verwerkt is. Als de bestelling reeds verwerkt en verzonden is stuur je best een mail naar support@makeyourownspirit.com met de correcte leveringsgegevens en je ordernummer. We contacteren je dan zo spoedig mogelijk. 

Via jouw account op onze website kan je het ontwerp van je bestelling wijzigen tot deze in productie gaat. Als de productie start zal dit geblokkeerd worden en kan je dit jammer genoeg niet meer wijzigen. 

Stuur een mailtje naar support@makeyourownspirit.com met jouw ordernummer en de gewenste leveringsdatum. We verwerken je bestelling in de eerst volgende productie maar kunnen de verzending uitstellen. Let op verzending is enkel mogelijk op een maandag, woensdag, donderdag of vrijdag! 

Dit kan je kiezen als extra bij het aanmaken van jouw bestelling.

Eens het pakket bij ons vertrokken is krijgt de track & trace een update na de eerste scan bij de koerier. Indien er bij hen een vertraging is blijft de track&trace dan op dezelfde status staan, ondanks dat deze wel degelijk bij ons vertrokken is. Gelukkige loopt de verwerking bij de koerier zeer goed en worden eventuele vertragingen snel opgelost.

Eens een pakket een retour scan krijgt zal deze automatisch terug verzonden worden naar ons. Wij kunnen jammer genoeg op dat moment enkel wachten tot het pakket bij ons toekomt. Eens we het pakket terug ontvangen hebben kunnen we de nieuwe verzending inplannen. Als de adresgegevens wel degelijk correct waren zou de nieuwe verzending geen probleem mogen geven. Als er effectief een fout bij de bestelling was doorgegeven ontvangen we graag van jou de correcte leveringsgegevens. Aangezien er bij de oorspronkelijke bestelling maar 1 verzending is inbegrepen zal je dan ook de tweede verzending opnieuw moeten betalen. We sturen je hiervoor een link waarmee je deze eenvoudig kan vereffenen. 

De factuur volgt automatisch via mail na verwerking van de bestelling. We versturen deze naar het emailadres waarop we de bestelling hebben ontvangen. Indien je deze gemist zou hebben kan je steeds de factuur terug vinden via jouw account op onze website bij de samenvatting van je bestelling

De bevestigingsemails worden automatisch verzonden naar het emailadres van de bestelling. Indien je deze nog niet ontvangen hebt controleer je best even de spam folder. Je kan ook steeds alle informatie omtrent jouw bestelling terugvinden via jouw account op onze website.

Jammer genoeg is dat niet mogelijk. Je kan echter steeds alle informatie omtrent jouw bestelling terugvinden via je account op onze website.
Of stuur gerust een mailtje naar support@makeyourownspirit.com en we helpen je graag verder